Έξι υπέροχες ιδέες για ράφια τοίχου

0
Έξι υπέροχες ιδέες για ράφια τοίχου

Εάν δεν έχετε χώρο για ντουλάπια ή ανεξάρτητες αποθηκευτικές μονάδες, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ένα σπίτι για όλα τα υπάρχοντά σας. Ένας τρόπος για να βελτιωθεί η χωρητικότητα αποθήκευσης χωρίς απώλεια χώρου δαπέδου είναι η εγκατάσταση πρόσθετων ραφιών. Με μια σειρά από πιθανά σχέδια, υπάρχουν κομψά, πρακτικά ράφια που ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο δωμάτιο.

Πίστωση εικόνας

Εφιππος
Τα τοποθετημένα ράφια είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναπληρώσετε την έλλειψη χώρου στο πάτωμα. Όχι μόνο διατηρεί το πάτωμα καθαρό, αλλά δημιουργεί μια αιωρούμενη, αιθέρια εμφάνιση που προσθέτει στην αίσθηση του ευρύχωρου. Εάν θέλετε κάτι ιδιόρρυθμο και πρακτικό, αυτός μπορεί να είναι ο σωστός τρόπος.

Γεωμετρικά σχήματα
Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με τον πιο παραδοσιακό κύβο, ο οποίος μπορεί να είναι ένα πολύχρωμο και μοντέρνο σχέδιο. Στη συνέχεια επεκτείνετε για να συμπεριλάβετε όλα τα σχήματα, από τρίγωνα έως εξάγωνα. Ελαχιστοποιώντας τον αριθμό των αντικειμένων που είναι πραγματικά αποθηκευμένα στα ράφια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια απλή, μοντέρνα αλλά ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Πίστωση εικόνας

Κλίση
Προσθέστε κάποιο οπτικό ενδιαφέρον δημιουργώντας ένα εφέ «κλίνοντας» με γωνιακά ράφια. Είτε είναι συμμετρικά είτε ελαφρώς λοξά σε πλάτος και βάθος, μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση όλων των ειδών αντικειμένων. Θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια πραγματική σκάλα, ιδανική για να ντύσετε οτιδήποτε, από διακοσμητικά κρεμαστά μέχρι πετσέτες.

Βιομηχανικός
Τα βιομηχανικά σχέδια για έπιπλα έχουν γίνει πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Η χρήση εκτεθειμένου μετάλλου όπως ο χαλκός ή ο χυτοσίδηρος φαίνεται πλέον μοντέρνα παρά ημιτελής. Ο χαλκός δημιουργεί έναν πιο ζεστό τόνο ενώ ο σίδηρος είναι πιο τραχύς. rackzone.ie/shelving/industrial-residential-shelving είναι μια πιθανή πηγή ραφιών βιομηχανικού τύπου εάν ψάχνετε για ράφια κατοικιών Ιρλανδία.

Σύρμα
Μια άλλη μοντέρνα εμφάνιση είναι η χρήση συρμάτινων ραφιών. Αυτό δεν περιορίζεται πλέον στο γκαράζ ή στο μπάνιο. Αντίθετα, τα συρμάτινα ράφια και τα καλάθια μπορούν να χωρέσουν τα πάντα, από βιβλία μέχρι φυτά με ασφάλεια πάνω από το έδαφος. Είναι μόνο ένας τύπος ραφιού που συνιστάται ιδιαίτερα.

Επαναχρησιμοποίηση
Ποια παλιά αντικείμενα έχετε στη σοφίτα ή το γκαράζ σας που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ αλλά δεν σκοπεύετε να πετάξετε; Με λίγη επιδεξιότητα, ακόμη και τα μουσικά όργανα μπορούν να μετατραπούν σε πιθανά ράφια.

Φυσικά, εάν κανένα από αυτά δεν σας αρέσει, μπορείτε πάντα να σχεδιάσετε τα δικά σας ράφια. Επιλέξτε τα χρώματα, τα σχήματα και τα υλικά που σας αρέσουν περισσότερο και ταιριάξτε τα μεταξύ τους σαν παζλ. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εγγυηθείτε ότι το δωμάτιό σας θα είναι μοναδικό.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar