Ανακινήστε τη ρουτίνα WFH σας

0
Ανακινήστε τη ρουτίνα WFH σας


Ας το παραδεχτούμε, όταν στο είπε το αφεντικό σου ότι για το υπόλοιπο της καραντίνας, θα δούλευες από το σπίτι ήσασταν ενθουσιασμένοι. Όχι βέβαια για την πανδημία, αλλά για τη δουλειά με τα εσώρουχά σου για έναν ολόκληρο μήνα. Διάολε, ήμασταν όλοι λίγο ενθουσιασμένοι… και πάλι όχι για την καταστροφική ασθένεια που σκίζει τον κόσμο, αλλά για λίγη επιπλέον ελευθερία από το γραφείο. Σε μια εποχή που όλα τα άλλα είναι σκοτεινά, βρήκαμε το μικρό μας φως στο τέλος αυτού του τούνελ. Δεν σε κατηγορώ!

ΩΣΤΟΣΟ…

Έχουν περάσει δύο μήνες τουλάχιστον για τις περισσότερες πολιτείες στη Δυτική Ακτή και η εργασία από το σπίτι δεν είναι πλέον μεγάλη ελευθερία, αλλά από πολλές απόψεις μια φυλακή από μόνη της. Τώρα το σπίτι σας αρχίζει να μοιάζει με γραφείο και όλα είναι ίδια εκτός από το ότι είστε μόνοι… αλλά πριν τα πράγματα σκοτεινιάσουν, έχω μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε την εμπειρία σας στο WFH και να νιώσετε ξανά αυτή τη γεύση ελευθερίας !

  1. FaceTime & Ανίπταμαι διαγωνίως: Πιθανότατα κάνετε ήδη αρκετή τηλεδιάσκεψη για τη δουλειά σας, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ απλώς να καλέσετε τους φίλους ή τους συναδέλφους σας που πραγματικά σας αρέσουν και να τους αφήσετε στην οθόνη σας ακόμα και όταν δεν συνομιλείτε ενεργά; Βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για κάποιον που είναι πραγματικά στενός φίλος σας, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζετε απλώς ότι υπάρχει ένα άλλο άτομο στο δωμάτιο με το οποίο θα μπορούσατε να μιλήσετε άνετα αν το θέλατε. Ακόμα και το να ακούς άλλους ανθρώπους να κάνουν ανθρώπινους θορύβους, νιώθεις ωραία όταν είσαι απομονωμένος για τόσο καιρό.
  2. Μιλήστε & Περπατήστε: Λάβετε όλες τις κλήσεις σας που μπορείτε στο δρόμο. Ανάλογα με τη δουλειά σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χρειάζεται ΠΑΝΤΑ να κάθεστε και να κοιτάτε μια οθόνη όταν κάνετε μια τηλεφωνική συνομιλία. Συνδέστε μερικά ακουστικά και κάντε μια βόλτα με την κλήση. Διαλέξτε μια κατεύθυνση και περπατήστε προς αυτή την κατεύθυνση για όσο περισσότερο μπορείτε ή μέχρι να τελειώσει η κλήση και, στη συνέχεια, στο δρόμο της επιστροφής, καλέστε τον φίλο σας και αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε προτού επιστρέψετε στη δουλειά όταν επιστρέψετε στο σπίτι.
  3. Φέρτε το γραφείο σας: Πάρτε όλο το γραφείο σας στο δρόμο. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν WiFi Hotspots (παραδόξως, Solix X δεν είναι σε αυτήν τη λίστα) που μπορείτε απλώς να φέρετε μαζί σας σε ένα πάρκο και να το βάλετε 6 πόδια ή 50 πόδια μακριά από οποιονδήποτε και απλώς να εργαστείτε εκεί (). Φέρτε ένα πικνίκ, φέρτε ένα ηχείο Bluetooth, φέρτε το Alexa σας αν θέλετε! Τα περισσότερα από αυτά τα WiFi Hotspot μπορούν να υποστηρίξουν πολλαπλές συνδέσεις, επομένως μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε. Ίσως ακόμη και να βάλετε μερικούς φίλους να έρθουν μαζί σας και απλώς να καθίσετε αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλον ώστε να μπορείτε όλοι να χρησιμοποιήσετε το hotspot… το οποίο σίγουρα φτάνει τα 6 πόδια και θα δημιουργήσει ένα υπαίθριο ασφαλές γραφείο για εσάς και τους φίλους σας.

Το ότι όλα έχουν αλλάξει στον κόσμο γύρω σας δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παραμείνετε ασφαλείς, να διασκεδάσετε και να ταρακουνήσετε το περιβάλλον σας όποτε μπορείτε. Εάν καμία από αυτές τις ιδέες δεν σας αρπάξει, δεν πειράζει, αν μη τι άλλο, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως σημείο εκκίνησης για τις δικές σας ιδέες!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar