Η ανάγκη για ταχύτητα σε καιρό πολέμου.

0
Η ανάγκη για ταχύτητα σε καιρό πολέμου.


Στην αρχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν φανερό στον βρετανικό στρατό ότι στον σύγχρονο πόλεμο η επικοινωνία με το μέτωπο ήταν ύψιστης σημασίας. Το ραδιόφωνο ήταν εντάξει, αλλά μπορούσε να υποκλαπεί και ήταν αναξιόπιστο, συν ότι δεν ήταν πρακτικό να χρησιμοποιηθούν άνθρωποι δρομείς, καθώς υπήρχε πιθανότητα να σκοτωθούν. Ο πόλεμος των Μπόερ είχε διδάξει στον στρατό ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα κερδιζόταν με τα ιππικά (αν και ήταν χαρακτηριστικό στην αρχή), αλλά θα κερδιζόταν με το να σκάβουν μέσα και στη συνέχεια να κάνουν την επικοινωνία την καρδιά όλων όσων έκαναν για να εξασφαλίσουν σωστή Η τοποθέτηση και η θέση των στρατευμάτων ήταν επί τόπου. Η Royal Engineers Signals Service επιφορτίστηκε με τη διατήρηση της ροής των παραγγελιών και της επικοινωνίας με τη χρήση του νέου αναβάτη αποστολής μοτοσικλετών. Κάντε like στο Signals, εάν χρειάζεστε κάτι να αποσταλεί αμέσως, τότε μια Υπηρεσία Ταχυμεταφορών αυθημερόν όπως αυτή στο http://allaboutfreight.co.uk/same-day-courier-service θα μπορούσε να είναι η απάντησή σας.

Ο Στρατός κάλεσε εθελοντές να είναι οι πρώτοι αναβάτες αποστολής. Παρά τους κινδύνους, κατακλύστηκαν από εθελοντές τόσο πολύ που έπρεπε στην αρχή να τους απομακρύνουν. Σε μια έξυπνη κίνηση ο στρατός είπε επίσης ότι έπρεπε να φέρεις το δικό σου ποδήλατο με μια σειρά από πρόσθετα. Αυτό ήταν πράγματα όπως ένα ολόκληρο σετ εργαλείων και εφεδρικές αλυσίδες και κρίκους. Υπήρχε επίσης ανάγκη να υπάρχει μια επιλογή από ροδέλες. Βασικά, ήσασταν μόνοι σας, αλλά πήρατε ένα ποδήλατο αντικατάστασης στο τέλος του πολέμου, εάν το δικό σας είχε υποστεί μεγάλη ζημιά. Η αμοιβή ήταν επίσης καλή. Αν γινόσουν δεκτός στη στρατολόγηση, έπαιρνες 10 £ αμέσως (το οποίο ήταν ένα πριγκιπικό ποσό εκείνη την εποχή) και 5 £ όταν έφευγες μετά την περιοδεία σου, εκτός αν σε έδιωξαν για κάτι. Η εβδομαδιαία αμοιβή σας ήταν τριάντα πέντε σελίνια, η οποία ήταν συγκρίσιμη, αν όχι καλύτερη, από πολλές δουλειές στο σπίτι. Όσοι δεν μπήκαν, άρπαξαν Scotland Yard για περιπολία και επιβολή του νόμου και της τάξης. Έπρεπε επίσης να κάνουν βόλτα σε όλη τη χώρα μεταδίδοντας ειδήσεις σαν κάποιο είδος κινητής πόλης Cryer. Ο αναβάτης αποστολής αντιμετώπιζε τους ίδιους κινδύνους με κάθε άλλο στρατιώτη. Ήταν αγαπημένος στόχος των Ελεύθερων σκοπευτών που τους στόχευαν για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τα μηνύματα να περάσουν και διαρκώς αντιμετώπιζαν τρομερές θέσεις μάχης και χαρακωμάτων. Με εξαίρεση τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, οι περισσότερες άλλες δυνάμεις χρησιμοποίησαν τα βρετανικά πρότυπα της BSA και των ποδηλάτων Enfield.

Έρχεται ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και οι βασιλικοί μηχανικοί αποφάσισαν να μην χρησιμοποιήσουν προσωπικές μηχανές στρατευμένων ανδρών, αλλά παρήγγειλαν το δικό τους ποδήλατο για έκδοση κανονισμών στρατού. Πίσω στο σπίτι όλο και περισσότερες γυναίκες αναβάτες απασχολούνταν για να κρατούν μαζί τις γραμμές επικοινωνίας και παρόλο που το ραδιόφωνο ήταν πολύ πιο αξιόπιστο από τον προηγούμενο πόλεμο, ένας αναβάτης του DON R, όπως ήταν γνωστός, εξακολουθούσε να απασχολείται σε περίπτωση που τα πράγματα πήγαιναν στραβά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar