Μετρό του Λος Άντζελες 400 δισεκατομμύρια δολάρια Έγκριση σχεδίου μεταφοράς 30 ετών

0
Μετρό του Λος Άντζελες 400 δισεκατομμύρια δολάρια Έγκριση σχεδίου μεταφοράς 30 ετών


Η Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών της Κομητείας του Λος Άντζελες ενέκρινε ένα νέο σχέδιο μεταφοράς μεγάλης εμβέλειας για το Λος Άντζελες. Το τελευταίο σχέδιο υπολογίζεται σε πάνω από 400 δισεκατομμύρια δολάρια και θα πραγματοποιηθεί σε 30 χρόνια για να συμπεριλάβει ένα πλήρες σύστημα μεταφοράς μετρό.

Χρειάστηκαν περισσότερες από 77 κοινοτικές εκδηλώσεις και 38 δημόσιες συναντήσεις για να καθοριστεί ότι ένα σύστημα LA Metro θα οδηγούσε σε λιγότερη συμφόρηση και καλύτερη πρόσβαση σε ευκαιρίες για την περιοχή. Πάνω από 80 δισεκατομμύρια δολάρια θα αναβαθμίσουν το τρέχον σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας με 100 μίλια σιδηροδρόμου που εξυπηρετεί πολλές πόρτες πυρήνα. Θα υπάρξει μια γραμμή από το Crenshaw στο LAX καθώς και μια γραμμή Expo and see από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. 200 δισεκατομμύρια δολάρια σε λειτουργίες θα βελτιώσουν την κατάσταση της επισκευής και 38 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση για τοπικούς φορείς μεταφοράς θα διατηρήσουν το σύστημα μεταφορών.

Η πανδημία έχει καθυστερήσει σημαντικά την πρώιμη πρόσβαση στην κατασκευή και είναι τα σχέδιά μας να τροποποιήσουμε την ανάπτυξη της κατασκευής με την πάροδο του χρόνου. Εκτιμάται ότι το σχέδιο μεταφοράς 30 ετών θα επιφέρει ένα μέλλον μειωμένης κυκλοφοριακής συμφόρησης στην κομητεία LA καθώς και βελτιώσεις στο θερμοκήπιο εκπομπές αερίων. Ένα μεγάλο μέρος της πρωτοβουλίας για τις μεταφορές θα αναληφθεί με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και αυτό μπορεί να μειώσει τη συνολική κίνηση στην περιοχή και να οδηγήσει σε μαζική μείωση της ποσότητας της ενέργειας φυσικού αερίου και ντίζελ που καίγεται στην περιοχή.

Αυτό θα κάνει μεγάλη διαφορά για τη ζωή των κατασκευαστών με σιδηροδρομικά συστήματα που πρόκειται να κατασκευαστούν στο εγγύς μέλλον. Με την ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών γραμμών, αρκετοί κατασκευαστές ηλεκτρικών ειδών θα αναζητήσουν να εργαστούν σε αυτόν τον κλάδο και θα υπάρξει μαζική πρόσκληση για απασχόληση στον κλάδο των μεταφορών σε όλο το Λος Άντζελες.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα σχετικά με το νέο σχέδιο μετρό του LA.

Αυτή η ανάρτηση γράφτηκε από τον Justin Tidd, διευθυντή της Swartz Engineering. Για σχεδόν μισό αιώνα, η Swartz Engineering βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας της βιομηχανίας. Είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ειδικεύεται στη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας για την ηλεκτρική βιομηχανία. Είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής του E υποσταθμοί σπιτιών. Ο σχεδιασμός μας εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία για εξαιρετική αξιοπιστία και υψηλή απόδοση επένδυσης.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar