Πώς να απαντήσετε σε σχόλια Instagram με Reels Video

0
Πώς να απαντήσετε σε σχόλια Instagram με Reels Video

Το Instagram ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αλλάζει την εστίασή του και γίνεται πλέον μια πλατφόρμα για πρώτη φορά βίντεο, κάτι που είναι μια ξαφνική και τεράστια αλλαγή από την αρχική του προσέγγιση που προσανατολίζεται στις εικόνες. Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση του Instagram είναι η δημοτικότητα και η αποδοχή των σύντομων βίντεό του που ονομάζονται „Reels“. Τώρα το Instagram έκανε το επόμενο βήμα του για να κάνει τους κυλίνδρους mainstream, προσθέτοντας μια νέα δυνατότητα, δηλαδή την απάντηση μέσω βίντεο με τροχούς. Σήμερα θα σας δείξω πώς να το κάνετε;

Επίσης, Διαβάστε | Κορυφαίες 10 συμβουλές για το Instagram 2022, κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε

Απαντήστε στα σχόλια του Instagram με Reels Video

Εάν είστε επαγγελματίας ή επωνυμία, τότε πρέπει να έχετε λάβει παρόμοια σχόλια από εκατοντάδες ή χιλιάδες ανθρώπους. Τέτοια σχόλια μπορεί να σχετίζονται με, ίσως τον τύπο περιεχομένου που δημοσιεύετε, τα προϊόντα της επωνυμίας σας ή οτιδήποτε άλλο. Τώρα, δεν χρειάζεται να απαντάτε ξανά και ξανά στην ίδια ερώτηση.

Επίσης, Διαβάστε | 11 κρυφές ρυθμίσεις στο Facebook που πρέπει να ενεργοποιήσετε αμέσως

Βήματα για τη χρήση της λειτουργίας απάντησης με τροχούς

Από τώρα, μπορείτε να απαντήσετε χρησιμοποιώντας ένα βίντεο τροχών που μπορεί να δει οποιοσδήποτε στον λογαριασμό σας στο Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram, δηλαδή, ακόμα κι αν δεν έχετε επαγγελματικό ή επαγγελματικό λογαριασμό, χωρίς κανένα όριο ακολούθων.

Τι θα συμβεί αν το σχόλιο διαγραφεί;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση επισημαίνεται με μερικά ΑΝ και ΑΛΛΑ, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά:

  • Εάν το σχόλιο στο οποίο απαντήσατε διαγραφεί, θα διαγραφεί και ο κύλινδρος που δημοσιεύσατε ως απάντηση.
  • Εάν διαγράψετε τον κύλινδρο απάντησής σας, τυχόν remix του κυλίνδρου απάντησής σας θα διαγραφούν επίσης και τυχόν τροχοί που χρησιμοποιούν τον αρχικό σας ήχο θα τεθεί σε σίγαση.
  • Ωστόσο, εάν εσείς επαναφέρετε το καλάμι σαςl εντός 30 ημερών, τυχόν remix και αρχικός ήχος θα αποκατασταθούν επίσης.
  • Εάν ορίσετε τον λογαριασμό σας ως ιδιωτικό, όλοι οι τροχοί που δημιουργήσατε ως απάντηση σε ένα σχόλιο θα διαγραφούν μετά από 24 ώρες.
  • Ωστόσο, εάν επαναφέρετε τον λογαριασμό σας σε δημόσιο λογαριασμό εντός 24 ωρών, οι απαντήσεις σας δεν θα διαγραφούν.

Προς το παρόν, η δυνατότητα λειτουργεί μόνο για σχόλια κάτω από κυλίνδρους, στο μέλλον μπορεί να επεκταθεί σε σχόλια κάτω από αναρτήσεις φωτογραφιών ή κανονικό IGTV ή βίντεο μεγάλης διάρκειας. Εάν δεν έχετε λάβει ακόμα τη λειτουργία, ελέγξτε εάν η εφαρμογή Instagram έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar