Πώς να κάνετε κράτηση για κουλοχέρη εμβολίου COVID για παιδιά 15 έως 18 ετών στην Ινδία

0
Πώς να κάνετε κράτηση για κουλοχέρη εμβολίου COVID για παιδιά 15 έως 18 ετών στην Ινδία

Η κυβέρνηση της Ινδίας ξεκίνησε επιτέλους τον εμβολιασμό για τα παιδιά κάτω των 18 ετών από χθες, 3 Ιανουαρίου 2022, μόνο όσοι ήταν άνω των 18 ετών μπορούσαν να κάνουν το εμβόλιο, αλλά τώρα παιδιά κάτω των 18 και άνω των 15 ετών μπορούν να κάνουν το εμβόλιο εμβόλιο. Σε αυτόν τον οδηγό, θα αναφέρω όλα τα βήματα σχετικά με την καταχώριση εμβολίου κατά του COVID για νέους 15 έως 18 ετών στην Ινδία.

Επίσης, διαβάστε | Πώς να κάνετε εύκολα κράτηση για κουλοχέρη εμβολίου COVID χρησιμοποιώντας το WhatsApp στην Ινδία

Εγγραφή εμβολίου για 15 έως 18 χρόνια

Οι εγγραφές για τον εμβολιασμό των παιδιών ξεκίνησαν την 01 Ιανουαρίου 2022. Τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και άνω μπορούν πλέον να κάνουν τα εμβόλια επισκεπτόμενοι τα κοντινά τους κέντρα εμβολιασμού κατά του COVID. Μπορούν είτε να κάνουν κράτηση για τους κουλοχέρηδες τους online στο Cowin είτε να κάνουν κράτηση απευθείας με τα πόδια.

Σημείωση: Οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες για παιδιά μπορούν να κρατηθούν μόνο μέσω της πλατφόρμας CoWIN και όχι από το WhatsApp και άλλες εφαρμογές όπως το Paytm. Για αυτές τις εφαρμογές, θα πρέπει πρώτα να προσθέσετε δικαιούχους από τον ιστότοπο CoWIN.

Βήματα για να κάνετε κράτηση για κουλοχέρη εμβολίου Covid για παιδιά

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κλείσετε θέσεις εμβολίων για παιδιά:

1. Ανοίξτε την πλατφόρμα CoWIN και στην αρχική σελίδα κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε „Εμβολιασμός για παιδιά“.

2. Κάντε κλικ στο «Κράτηση του κουλοχέρη σας» σε αυτήν την ενότητα.

3. Τώρα θα ανοίξει η σελίδα εγγραφής CoWIN. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας για να λάβετε το OTP.

4. Αφού εισέλθετε στο OTP, ο λογαριασμός σας θα ανοίξει. Εάν έχετε κάνει ήδη κράτηση κουλοχέρηδων στο παρελθόν, θα δείτε την επιλογή Προσθήκη μελών.

5. Και για τους πρώτους χρήστες, θα υπάρχει μια επιλογή για το ίδιο.

6. Εισαγάγετε το όνομα του δικαιούχου (παιδιού), το έτος γέννησης και το Aadhaar ή οποιονδήποτε αριθμό ταυτότητας της κυβέρνησης.

Μόλις προστεθεί ο δικαιούχος, μπορείτε να κάνετε κράτηση για το slot αναζητώντας το πλησιέστερο κέντρο εμβολιασμού εισάγοντας έναν κωδικό PIN ή με το όνομα της περιοχής. Μετά από αυτό, επιλέξτε το κέντρο και την ημερομηνία που προτιμάτε για να κλείσετε τον κουλοχέρη.

Το Υπουργείο Υγείας και Οικογενειακής Πρόνοιας ανακοίνωσε ότι μόνο το Covaxin θα χορηγείται σε παιδιά ηλικίας 15 έως 18 ετών. Να θυμίσουμε ότι για ενήλικες είναι επίσης διαθέσιμα δύο άλλα εμβόλια Covishiled και Sputnik.

Τα παιδιά θα μπορούν να πάρουν τη δεύτερη δόση μετά από 28 ημέρες από την πρώτη δόση. Μπορούν να κλείσουν ξανά τις θέσεις εμβολίων ακολουθώντας τα ίδια βήματα. Για περισσότερα τέτοια ενημερωτικά άρθρα, μείνετε συντονισμένοι!

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse, ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar