Πώς να παρακολουθείτε τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό στο iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Fit

1
Πώς να παρακολουθείτε τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό στο iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Fit

Το Google Fit λαμβάνει πολλές νέες λειτουργίες κάθε τόσο. Για τους χρήστες Pixel, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου του καρδιακού παλμού χρησιμοποιώντας απλώς τα τηλέφωνα, και τώρα αυτή η δυνατότητα ήρθε και στο iOS. Έτσι, τώρα όσοι δεν κατέχουν α έξυπνο φορετό μπορούν να ελέγξουν τον καρδιακό ρυθμό και τον αναπνευστικό τους ρυθμό στα iPhone τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για τον τρόπο παρακολούθησης του καρδιακού παλμού σε ένα iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Fit.

Επίσης, διαβάστε | 5 καλύτερες δυνατότητες του iPhone για έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Παρακολουθήστε τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό στο iPhone

Λάβετε υπόψη ότι η δυνατότητα ελέγχου του καρδιακού ρυθμού και του αναπνευστικού ρυθμού δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες, επομένως δεν θα πρέπει να το δείτε αμέσως στο τηλέφωνό σας. Ωστόσο, σύντομα θα το λάβετε μέσω μιας ενημέρωσης στην εφαρμογή Google Fit.

Βήματα για την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού στο iPhone

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Fit στο iPhone σας.

2. Πατήστε σε τρεις οριζόντιες γραμμές από το κάτω μενού. (Τρίτο εικονίδιο από την αρχή).

3. Τώρα επιλέξτε „Vitals“ από τη λίστα στην επόμενη σελίδα.

4. Πατήστε «Ξεκινήστε» στην ενότητα Έλεγχος του καρδιακού σας παλμού.

5. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και συνεχίστε να πατάτε «Επόμενο».

6. Τώρα το Google Fit θα ζητήσει την άδεια της κάμεράς σας, πατήστε «Να επιτρέπεται» στο αναδυόμενο παράθυρο.

7. Μόλις ανοίξει η κάμερά σας στο Google Fit, βάλτε το δάχτυλό σας στον φακό της κάμερας και κρατήστε το ακίνητο.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη ότι μετράται ο καρδιακός ρυθμός. Εάν μετακινήσετε το δάχτυλό σας ή αν εντοπιστεί οποιαδήποτε άλλη κίνηση, θα εμφανιστεί το μήνυμα. Μείνετε ακίνητοι και ο καρδιακός σας ρυθμός θα μετρηθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να το αποθηκεύσετε πατώντας στο „Αποθήκευση μέτρησης“.

Βήματα για τον έλεγχο του αναπνευστικού ρυθμού στο iPhone

1 Ανοίξτε την εφαρμογή Google Fit στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε ξανά σε τρεις οριζόντιες γραμμές και επιλέξτε „Vitals“.

3. Εδώ τώρα πατήστε στο „Έναρξη“ στην ενότητα Παρακολούθηση αναπνευστικού ρυθμού.

4. Πατήστε ξανά στο «Επόμενο» όταν δείτε οδηγίες στην οθόνη.

5. Τώρα, το Google Fit θα αρχίσει να μετρά τον αναπνευστικό σας ρυθμό παρακολουθώντας την κίνηση της μύτης και του στήθους σας. Φροντίστε λοιπόν να εμφανίζεστε στην κάμερα σύμφωνα με τις οδηγίες.

6. Θα χρειαστεί να τοποθετηθείτε στην κάμερα και να μείνετε ακίνητοι ενώ αναπνέετε κανονικά όπως κάνετε, διαφορετικά δεν θα έχει σταθερή ένδειξη.

Αυτό είναι. Θα δείξει τον αναπνευστικό σας ρυθμό μόλις συμπληρώσει το 100%. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στην εφαρμογή.

Πώς λειτουργεί;

Όταν τοποθετείτε το δάχτυλό σας στον αισθητήρα της κάμερας του iPhone σας, το Google Fit παρακολουθεί το εισερχόμενο φως στον αισθητήρα και μετρά τον καρδιακό ρυθμό με τη ροή του αίματος στην άκρη του δακτύλου σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε την άκρη του δακτύλου σας μπροστά από μια πηγή φωτός. Το Google Fit μπορεί στη συνέχεια να μετρήσει ξανά τον καρδιακό παλμό παρακολουθώντας τις αλλαγές στο χρώμα των δακτύλων σας μέσω της ροής του αίματος.

Όσον αφορά τη λειτουργία αναπνευστικού ρυθμού, λειτουργεί παρακολουθώντας την αναπνοή σας χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου σας όταν την κρατάτε σταθερή μπροστά σας με την περιοχή του στήθους να είναι ορατή στην οθόνη.

Η εφαρμογή σάς καθοδηγεί να μείνετε ακίνητοι εάν η αναπνοή δεν παρακολουθείται σωστά. Η εφαρμογή ανιχνεύει ανεπαίσθητες κινήσεις στο στήθος όταν αναπνέετε και έτσι μετρά τον αναπνευστικό σας ρυθμό.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μετράτε και να παρακολουθείτε τον καρδιακό ρυθμό και τον αναπνευστικό σας ρυθμό στο iPhone χωρίς κανένα έξυπνο ρολόι ή συσκευή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης. Για περισσότερες τέτοιες τεχνολογικές συμβουλές, μείνετε συντονισμένοι!

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse, ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε GadgetsToUse Youtube Κανάλι.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar