Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ‚cVIGIL‘ για να αναφέρετε παραβιάσεις σε επερχόμενες πολιτειακές εκλογές

0
Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ‚cVIGIL‘ για να αναφέρετε παραβιάσεις σε επερχόμενες πολιτειακές εκλογές

Η Εκλογική Επιτροπή της Ινδίας (ECI) κυκλοφόρησε πρόσφατα την εφαρμογή cVIGIL, ως εργαλείο για τη διασφάλιση δίκαιων εκλογών. Το όνομα της εφαρμογής είναι ακρωνύμιο του Vigilant Citizens και διατίθεται δωρεάν σε συσκευές Android και iOS. Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αναφέρετε τυχόν παραβιάσεις του MCC κατά τις Εκλογές το 2022. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να μάθετε να κάνετε λήψη της κάρτας ψηφοφόρων σας ως PDF.

Επίσης, Διαβάστε | 3 τρόποι για να παραμείνετε ενήμεροι και ενημερωμένοι στο Twitter κατά τη διάρκεια των εκλογών στην Ινδία

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή cVIGIL για να αναφέρετε παραβιάσεις του MCC στις εκλογές

Αυτή τη φορά, η ECI εισήγαγε ένα ψηφιακό μέσο για να καλύψει το κενό μετάδοσης πληροφοριών που σχετίζεται με παραβιάσεις του MCC με τη μορφή εφαρμογή cVIGIL. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα αναφέρουν οποιαδήποτε αθέμιτη δραστηριότητα παραβιάζοντας το MCC στην περιοχή σας τραβώντας μια φωτογραφία, ήχο ή βίντεο του σεναρίου μέσω της εφαρμογής.

Μπορείτε μόνο να συλλάβετε φωτογραφίες ή βίντεο σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και η τοποθεσία σας θα κοινοποιηθεί αυτόματα στους υπαλλήλους της ECI. Εάν η αναφορά σας κριθεί σωστή, θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα εντός καθορισμένου χρονικού πλαισίου.

Βήματα για τη χρήση της εφαρμογής cVIGIL για την αναφορά παραβιάσεων MCC

 • Ανοιξε Google Play Store ή App Store και αναζητήστε το εφαρμογή cVIGIL για να το εγκαταστήσετε.
 • Παρέχετε τα απαραίτητα πρόσβαση στην εφαρμογή δικαιώματα στην εφαρμογή.
 • Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε και πατήστε στο Ξεκίνα κουμπί.
 • Διαβάστε προσεκτικά την αποποίηση ευθυνών και πατήστε στο κουμπί Επόμενο να προχωρήσει.
 • Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στο GPS ενεργοποιημένη στη συσκευή σας.
 • Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας εδώ εισάγοντας τον δικό σας Αριθμός κινητού στο πεδίο και κάνοντας κλικ στο Κουμπί αποστολής OTP για να λάβετε το μήνυμα OTP. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αναφέρετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στην Εκλογική Επιτροπή στέλνοντάς το ανώνυμα.
 • Προς το αναφέρουν ανώνυμα μια αθέμιτη δραστηριότητα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, πατήστε στο Ανώνυμο κουμπί σε αυτήν την σελίδα.
 • Εάν έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή, τότε θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα προσωπικά στοιχεία. Πατήστε στο Επιβεβαίωσε Τώρα κουμπί για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας.
 • Τώρα, στην κεντρική σελίδα, μπορείτε να επιλέξετε από τις διαθέσιμες επιλογές π.χ Φωτογραφία, βίντεο ή ήχος να το καταγράψει και να το στείλει απευθείας στο ECI.
 • Η τοποθεσία σας θα είναι κοινοποιήθηκε άμεσα μόλις πατήσετε σε οποιαδήποτε διαθέσιμη επιλογή από τις 3 παρεχόμενες επιλογές.
 • Πατήστε στο Κλείστρο κάμερας κουμπί για λήψη. Περαιτέρω, κάντε κλικ στο τικ για να στείλετε τα δεδομένα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή cVIGIL. Σημειώστε ότι μπορείτε να πάρετε μόνο πραγματικός χρόνος φωτογραφίες, βίντεο και ήχος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Για λόγους ασφαλείας, δεν μπορείτε να επιλέξετε προϋπάρχοντα δεδομένα στη συσκευή σας.
 • Αφού υποβάλετε ένα παράπονο, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάστασή του πατώντας στο Επιλογή κατάστασης από το μενού χάμπουργκερ.
 • Εάν το παράπονό σας κριθεί σωστό, θα ληφθούν οι κατάλληλες ενέργειες εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου και θα το κάνετε λάβει ένα επίτευγμα μέσα στην εφαρμογή. Αυτό το επίτευγμα θα είναι ορατό σε εσάς στις διαθέσιμες επιλογές στο μενού χάμπουργκερ.

Συγχαρητήρια. Τώρα μάθατε να αναφέρετε με επιτυχία μια αθέμιτη δραστηριότητα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή cVIGIL.

Ελπίζουμε ότι έχετε μάθει πώς να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή cVIGIL για να αναφέρετε τυχόν αθέμιτες δραστηριότητες στην περιοχή σας στις επερχόμενες εκλογές. Εάν βρίσκετε αυτό το άρθρο κατατοπιστικό, πατήστε το κουμπί „μου αρέσει“ και μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να ευαισθητοποιήσετε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αναγνώσεις.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse, ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar