Τρόποι για να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας

0
Τρόποι για να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας


Φροντίζετε για την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Οι διακοπές σας δεν είναι χαλαρωτικές γιατί συνεχίζετε να ανησυχείτε για το τι μπορεί να συμβαίνει γύρω από την ιδιοκτησία σας. Παρατηρεί κάποιος την απουσία σου; Είναι η πύλη και τα παράθυρα του σπιτιού σας κλειδωμένα με ασφάλεια; Προσπάθησε κάποιος να μπει στο ακίνητό σας ερήμην σας;

Θέλετε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε συσκευές υψηλής τεχνολογίας και έξυπνες κλειδαριές, όπως π.χ ultion έξυπνη κλειδαριά και σύστημα ασφαλείας καναρίνι που θα διευκολύνει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να κρατήσουν τα μάτια τους στην ασφάλεια του σπιτιού τους μέσω ορισμένων σύγχρονων τρόπων. Παρακάτω είναι μερικοί τρόποι που σας βοηθούν να διασφαλίσετε την άψογη ασφάλεια της οικογένειας και της περιουσίας σας.

Σύστημα Ασφαλείας Canary

Ένα σύστημα ασφαλείας Canary διαθέτει συνδεδεμένο βίντεο και ήχο HD και μια ενσωματωμένη σειρήνα. Μοιάζει με ένα καθημερινό οικιακό gadget, όπως λάμπα και πρίζα, και έτσι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ως σύστημα ασφαλείας. Με ένα σύστημα ασφαλείας Canary, λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο κινητό σας τηλέφωνο όταν ανιχνεύει οποιαδήποτε δραστηριότητα ή κίνηση.

Χτύπησε το κουδούνι της πόρτας βίντεο

Αυτή η συσκευή ασφαλείας σάς επιτρέπει να βλέπετε και να μιλάτε από το smartphone σας σε όποιον πιέσει το κουδούνι της πόρτας σας. Αφήνει τους επισκέπτες ή τους αγνώστους να έχουν την εντύπωση ότι βρίσκεστε στο σπίτι, και επομένως εξαλείφει τις πιθανότητες μιας πιθανής διάρρηξης. Η συσκευή συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης που ενεργοποιεί ειδοποιήσεις για κινητά και καταγράφει βίντεο που είναι προσβάσιμα μέσω του τηλεφώνου σας.

Έξυπνη κλειδαριά πόρτας

Οι έξυπνες κλειδαριές αυξάνουν την ασφάλεια του σπιτιού σας. Αναβαθμίζουν τις παραδοσιακές σας κλειδαριές με υψηλής τεχνολογίας όπως μια έξυπνη κλειδαριά. Αυτές οι σύγχρονες κλειδαριές λειτουργούν με συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, συμπεριλαμβανομένου του iPhone. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δακτυλικά σας αποτυπώματα για να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τις πόρτες σας. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κλειδωθείτε μέσα ή έξω από την πόρτα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar