22 Συμβουλές και συμβουλές για να κάνετε δημοφιλείς τους τροχούς του Instagram το 2022

1
22 Συμβουλές και συμβουλές για να κάνετε δημοφιλείς τους τροχούς του Instagram το 2022

Τα Shorts Videos έχουν καταλάβει το περιεχόμενο βίντεο μεγάλης μορφής, σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Ξεκίνησε με το TikTok και στη συνέχεια τα YouTube Shorts και οι τροχοί του Instagram έδωσαν ώθηση σε περιεχόμενο σύντομης μορφής σε αντίστοιχες πλατφόρμες. Αν ψάχνετε να επιβιβαστείτε στο βαγόνι με τα σορτς βίντεο και να δημιουργήσετε τροχούς στο Instagram, σήμερα θα μοιραστώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα καρούλια Instagram και πώς να κάνετε τα καρούλια σας δημοφιλή.

Επίσης, Διαβάστε | Κορυφαίες 10 συμβουλές για το Instagram 2022, κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι το Instagram Reels;Καρούλια Instagram: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για

Το Instagram Reels είναι μια πρωτοβουλία του Facebook (Now Meta), για να προσφέρει μια παρόμοια λειτουργία όπως το Tiktok, που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2020. Όπου μπορείτε να δημιουργήσετε σύντομα βίντεο, έως 60 δευτερόλεπτα, νωρίτερα το όριο ήταν μόνο 15 δευτερόλεπτα, αργότερα το Instagram αύξησε το όριο. Οι τροχοί σας θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα και τη σελίδα εξερεύνησης άλλων χρηστών του Instagram.

Πώς να δημιουργήσετε καρούλια Instagram;

Υπάρχουν 5 τρόποι για να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε ένα Instagram Reel από τον λογαριασμό σας. Μπορείτε είτε να τραβήξετε ένα καρούλι απευθείας από την κάμερα του τηλεφώνου σας επί τόπου είτε να ανεβάσετε ένα ήδη επεξεργασμένο βίντεο.

Πώς να προσαρμόσετε τους κυλίνδρους Instagram σας;

Μόλις είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ή να ανεβάσετε έναν κύλινδρο στο Instagram, τότε θα βρείτε πολλούς τρόπους για να προσαρμόσετε τον κύλινδρο σας, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε τους τροχούς σας δημοφιλείς εύκολα. Αυτές οι προσαρμογές χωρίζονται σε 2 μέρη, πριν από τη λήψη βίντεο και μετά τη λήψη βίντεο.

Επιλογές προσαρμογής

 • Προσαρμογή μήκους βίντεο – Υπάρχουν 3 μήκη βίντεο που υποστηρίζονται για τροχούς, δηλαδή 15 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα και 60 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή για να ορίσετε τη διάρκεια του βίντεο που επιθυμείτε.
 • Προσθήκη μουσικής – Μπορείτε να προσθέσετε μοντέρνα μουσική ή τη μουσική της επιλογής σας.
 • Ταχύτητα βίντεο – Μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα του βίντεο και να το επιβραδύνετε σε τόσο αργό όσο 0,3x και γρήγορη προώθηση έως το μέγιστο 3x.
 • Διάταξη βίντεο τροχών – Μπορείτε από 3 διατάξεις βίντεο, να προσθέσετε ένα εφέ του πριν μετά ή να εμφανίσετε ένα μέρος σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.
 • Ευθυγράμμιση – Αυτό σας βοηθά να τραβήξετε πολλά βίντεο από την ίδια γωνία και να κάνετε τους τροχούς σας να φαίνονται πιο επαγγελματικοί
 • Αυτόματο χρονόμετρο βίντεο – Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο ώστε να διακόπτει αυτόματα την εγγραφή, για να τραβήξετε πολλά κλιπ που χωρούν στη διάρκεια κυλίνδρων των 60 δευτερολέπτων.
 • Προσθήκη εφέ/φίλτρων – Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διάφορα μοντέρνα φίλτρα ή εφέ για να προσθέσετε μια μαγική πινελιά στους τροχούς σας.

Μόλις τελειώσετε με αυτήν την προσαρμογή πριν από τη λήψη, προχωράμε προς τις προσαρμογές μετά τη λήψη, οι οποίες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε δημοφιλείς τροχούς.

 • Προσαρμογή μίξης έντασης ήχου – Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του αρχικού βίντεο Audi, μαζί με τη μουσική που προστέθηκε στην προηγούμενη οθόνη.
 • Προσθήκη Voiceover – Εάν θέλετε να προσθέσετε τη φωνή σας, τότε μπορείτε να το κάνετε από εδώ. Μπορείτε να εφαρμόσετε πολλά δροσερά φωνητικά εφέ στον ήχο του ρολού της κάμερας ή στον ήχο φωνής σας.
 • Προσθήκη εφέ – Ακολουθεί μια άλλη ευκαιρία να προσθέσετε τυχόν εφέ/φίλτρα συναλλαγών, εάν δεν έχετε προσθέσει κανένα στο παρελθόν.
 • Προσθήκη αυτοκόλλητων – Μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα, συμπεριλαμβανομένων λεζάντων στους τροχούς σας.
 • Σχεδιάζω – Αν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά μικρού σχεδίου στον κύλινδρο σας, τότε μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
 • Προσθέστε κείμενο – Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο στους κυλίνδρους σας, πατήστε παρατεταμένα το κείμενο για να εμφανιστεί σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο του τροχού σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε το κείμενο όσο πιο κοντά στο κέντρο της οθόνης, καθώς το κάτω μέρος κρύβεται από τη διάταξη των κυλίνδρων.
  • Μπορείτε επίσης να πατήσετε στο κείμενο από το κάτω μέρος και να επιλέξετε να προσθέσετε ένα προφίλ ομιλίας, το οποίο θα διαβάζει το κείμενο που έχετε προσθέσει στην οθόνη.

Πώς να δημοσιεύσετε το Reel στο Instagram;

Τώρα, που τραβήξαμε/ανεβάσαμε και τελειώσαμε με την προσαρμογή του ρολού, ήρθε η ώρα να προσθέσουμε τελευταίες πινελιές στο καρούλι μας, ώστε να το δημοσιεύσουμε στο Instagram.

 • Προσθήκη εικόνας εξωφύλλου – Η προσθήκη εξωφύλλου στον κύλινδρο σας, είναι ένα σημαντικό βήμα, καθώς είναι η πρώτη εντύπωση του καρουλιού, οποιοσδήποτε στο Instagram θα το δει πρώτος και θα κάνει κάποιον να κάνει κλικ και να παρακολουθήσει τον κύλινδρο σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια ήδη επεξεργασμένη φωτογραφία εξωφύλλου από τη συλλογή του τηλεφώνου σας ή να επιλέξετε οποιοδήποτε πλαίσιο από τον κύλινδρο σας.
 • Προσθήκη λεζάντα – Μετά την εικόνα του εξωφύλλου, το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε μια λεζάντα στον κύλινδρο σας, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ό,τι θέλετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι σχετικό με το περιεχόμενο του τροχού σας, για να βοηθήσετε το κοινό να το καταλάβει εύκολα. Προσθέστε σχετικές ετικέτες για να βοηθήσετε τον αλγόριθμο του Instagram να κατανοήσει το περιεχόμενο του κυλίνδρου σας και να προσεγγίσει ένα μεγαλύτερο σύνολο κοινού.
 • Περικοπή εικόνας προφίλ – Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται ο κύλινδρος σας στη ροή σας μαζί με τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Απλώς ενεργοποιήστε την εναλλαγή για να το κάνετε αυτό και μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης της εικόνας εξωφύλλου (που έχετε προσθέσει νωρίτερα) στη ροή σας. Βεβαιωθείτε ότι το ρυθμίσατε σωστά, καθώς μόλις ρυθμιστεί δεν μπορείτε να το επεξεργαστείτε μόλις αναρτηθεί ο κύλινδρος.
 • Προσθέστε ετικέτα σε ανθρώπους – Εδώ μπορείτε να επισημάνετε τα άτομα που βρίσκεστε στον κύλινδρο σας, ώστε να είναι εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί τους και να ελέγξετε τα προφίλ τους.
  • Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τον ίδιο ακριβώς κύλινδρο σε πολλούς λογαριασμούς, να προσθέσετε ετικέτα στα άτομα που βρίσκονται στον τροχό ως συνεργάτες. Μπορείτε να ελέγξετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Λειτουργία Instagram Collab.
 • Προσθήκη τοποθεσίας – Μπορείτε να προσθέσετε τοποθεσία στους κυλίνδρους σας για να τεθεί σε αναζήτηση για τη συγκεκριμένη τοποθεσία.
 • Μετονομασία ήχου – Εάν θέλετε να αλλάξετε το όνομα του ήχου του τροχού σας, τότε μπορείτε να το κάνετε εδώ, αλλά μπορεί να αλλάξει μόνο μία φορά.
 • Προτείνετε στο Facebook – Θα πρέπει να διατηρήσετε αυτήν την εναλλαγή ενεργοποιημένη, θα σας προτείνει τον κύλινδρο Instagram στο Facebook, με το αναγνωριστικό χρήστη Instagram. Πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Facebook για αυτό.
 • Σύνθετες ρυθμίσεις (Συνεργασία επί πληρωμή) – Αυτό είναι για δημιουργούς και επωνυμίες. Αυτό γίνεται για να ενημερώσετε το κοινό σας ότι το περιεχόμενο που μοιράζεστε δημιουργείται σε συνεργασία και για αντάλλαγμα.
 • Μερίδιο – Τώρα, που όλα είναι έτοιμα, απλώς πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης για να δημοσιεύσετε τον κύλινδρο σας.

Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος κυλίνδρων του Instagram;

Ένας αλγόριθμος είναι ένα δύσκολο μυστήριο και συνεχίζει να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, πρόσφατα το Instagram κυκλοφόρησε μερικές χρήσιμες πληροφορίες, που μπορεί να σας βοηθήσουν να κάνετε τους τροχούς σας να προσεγγίσουν περισσότερους ανθρώπους και να κάνετε τους τροχούς σας πραγματικά δημοφιλείς. Το Instagram παρέχει πληροφορίες για το πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος τροφοδοσίας του | Newsfeed.org

Ο αλγόριθμος του Instagram σπρώχνει τροχούς που ακολουθούν αυτά τα πράγματα:

 • Καρούλια που είναι διασκεδαστικοί και διασκεδαστικοί (δηλαδή ευχαριστούν τους ανθρώπους, τραβούν την προσοχή τους, τους κάνουν να γελούν ή έχουν μια διασκεδαστική έκπληξη ή ανατροπή)
 • Είναι εμπνευσμένα (δηλαδή ξεκινά μια τάση στην οποία μπορούν εύκολα να συμμετέχουν και άλλοι)
 • Χρησιμοποιήστε δημιουργικά εργαλεία όπως κείμενο, φίλτρο ή εφέ κάμερας
 • Χρησιμοποιεί κάθετο βίντεο
 • Χρησιμοποιήστε μουσική από τη μουσική βιβλιοθήκη του Instagram ή/και πρωτότυπο ήχο που δημιουργείτε ή βρίσκετε στο Reels
 • Καρούλια που δεν έχουν αντιγραφεί από άλλες εφαρμογές και δεν έχουν υδατογράφημα αυτών των εφαρμογών
 • Είναι πειραματικά! Δοκιμάστε κάτι νέο, γίνετε ο εαυτός σας και δείτε τι λειτουργεί για εσάς.

Θα πρέπει να διατηρήσετε τα παραπάνω σημεία κατά τη λήψη, τη δημιουργία και τη μεταφόρτωση βίντεο τροχών στο Instagram, προκειμένου ο αλγόριθμος να λειτουργήσει υπέρ σας.

Πώς να ελέγξετε τις πληροφορίες των κυλίνδρων Instagram σας;

Τώρα, που ξέρουμε πώς να ανεβάζουμε ένα καρούλι, ποια είδη κυλίνδρων τείνει να ευνοεί το Instagram, πρόσθεσε μια μαγική πινελιά στους τροχούς σας. Ήρθε η ώρα να ελέγξετε πόσο καλά αποδίδουν οι τροχοί σας και τι είδους περιεχόμενο προτιμά να βλέπει και να αλληλεπιδρά το κοινό σας. Και θα σας βοηθήσει να κάνετε τους κυλίνδρους σας δημοφιλείς.

Μπορείτε να ελέγξετε τη διορατικότητα των κυλίνδρων σας, με δύο διαφορετικούς τρόπους. Έχουμε ήδη μιλήσει και για τους δύο τρόπους ελέγξτε τις πληροφορίες των τροχών.

Προηγμένες συμβουλές για καρούλια Instagram

Η βελτίωση είναι το κλειδί της επιτυχίας και για να κάνετε τους κυλίνδρους σας δημοφιλείς, πρέπει να συνεχίσετε να βελτιώνετε το περιεχόμενό σας. Ποιος είναι καλύτερος τρόπος βελτίωσης από το να ελέγχετε δημοφιλείς τροχούς και δημοφιλείς δημιουργούς. Υπάρχουν μερικές συμβουλές για να παρακολουθείτε τους τροχούς που έχετε παρακολουθήσει, να ρίξετε μια ματιά και να θυμηθείτε τι έμπνευση θέλετε να πάρετε από αυτόν τον κύλινδρο.

 • Λήψη Reels Video με ήχο – Μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο των αγαπημένων σας τροχών στον τοπικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Για να είναι εύκολα προσβάσιμο, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για το πού έχουμε μοιραστεί 5 τρόπους κατεβάστε τροχούς με ήχο.
 • Ελέγξτε το ιστορικό παρακολούθησης των τροχών σας – Μπορείτε να δείτε το ιστορικό των τροχών που σας άρεσαν και αποθηκεύσατε. Μπορείτε πάντα να τα κοιτάτε όποτε θέλετε να εμπνευστείτε. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για ελέγξτε το ιστορικό των τροχών σας.
 • Απάντηση σε σχόλια με χρήση του βίντεο Reels – Μπορείτε να ενισχύσετε τον δεσμό με το κοινό σας, απαντώντας στα σχόλιά του με ένα βίντεο με τροχούς. Αυτό θα τους κάνει να αισθάνονται ξεχωριστοί και θα γλιτώσετε από το να απαντάτε σε παρόμοια σχόλια ξανά και ξανά. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό για απαντήστε σε σχόλια με τροχούς.
 • Πρόγραμμα βίντεο με τροχούς – Η συνέπεια είναι το πιο σημαντικό για να αναπτυχθεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, μερικές φορές χρειάζεται να προγραμματίσετε για μερικές ημέρες για να διατηρήσετε αυτή τη συνέπεια. Υπάρχει τρόπος να τα προγραμματίσετε, μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για να προγραμματίσετε τροχούς στο Instagram.

Τυλίγοντας

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε και να κάνετε τα Instagram Reels σας δημοφιλή. Όλα αυτά τα εργαλεία και οι δυνατότητες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τους κυλίνδρους του Instagram, την προσέγγιση χρηστών και το κοινό σας. Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν μόνο, το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από το πώς χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία. Θυμηθείτε ότι η μαγεία είναι μέσα σας, και μόνο αυτή η μαγεία μπορεί να σας κάνει αστέρι, κάθε αστέρι έχει το δικό του στυλ και γοητεία και αγωνίζεται. Πρέπει να βρείτε και να κάνετε το δικό σας μονοπάτι, αντί να ακολουθήσετε το μονοπάτι κάποιου άλλου. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες τέτοιες συμβουλές και κόλπα.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar