4 εύκολοι τρόποι για να συνδέσετε την ταυτότητα εκλογέα σας με την κάρτα Aadhaar

0
4 εύκολοι τρόποι για να συνδέσετε την ταυτότητα εκλογέα σας με την κάρτα Aadhaar

Η κυβέρνηση της Ινδίας ενέκρινε τον εκλογικό νόμο (τροποποιητικό) νομοσχέδιο 2021 τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2021. Με αυτόν τον νέο νόμο, τώρα οι Ινδοί πολίτες θα πρέπει να συνδέσουν τις κάρτες ταυτότητας ψηφοφόρων με τις κάρτες Aadhaar. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας καθοδηγήσω στα εύκολα βήματα για να συνδέσετε την ταυτότητα ψηφοφόρου σας με την κάρτα σας Aadhaar στο διαδίκτυο.

Επίσης, διαβάστε | 2 εύκολοι τρόποι για να συνδέσετε την κάρτα PAN με την κάρτα Aadhaar Online

Τρόποι για να συνδέσετε την ταυτότητα εκλογέα σας με την κάρτα Aadhaar

Μπορείτε να συνδέσετε την κάρτα σας Aadhaar με την ταυτότητα ψηφοφόρου σας με τρεις τρόπους. Το ένα είναι το NVSP (Εθνική πύλη υπηρεσίας ψηφοφόρων), το άλλο στέλνει SMS ή πραγματοποιεί τηλεφωνική κλήση και το τρίτο είναι επισκεπτόμενος τον κοντινό υπάλληλο επιπέδου καμπίνας.

Μέσω της ιστοσελίδας NVSP

Εδώ επεξεργαζόμαστε πώς μπορείτε να συνδέσετε αυτά τα έγγραφα στο διαδίκτυο μέσω της πύλης NVSP:

1. μεταβείτε στο Ιστότοπος NVSP στον υπολογιστή σας.

2. Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή το email και τον κωδικό πρόσβασης. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο NVSP, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε.

3. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στην «Αναζήτηση στους εκλογικούς καταλόγους» και εισαγάγετε την πολιτεία, την περιφέρεια, την εκλογική περιφέρεια και τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομα και το όνομα του πατέρα σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση με τον αριθμό ταυτότητας ψηφοφόρου σας.

4. Τώρα εισάγετε το captcha και κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης. Τα στοιχεία της ταυτότητας ψηφοφόρου σας θα εμφανιστούν στην οθόνη. Κάντε κλικ στο „Όλες οι λεπτομέρειες“.

5. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή ‚Feed Aadhaar No‘ στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

6. Θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο και μπορείτε να συμπληρώσετε το ίδιο όνομα όπως στην κάρτα Aadhaar, τον αριθμό Aadhaar, τον αριθμό ταυτότητας ψηφοφόρου και τον εγγεγραμμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

7. Αφού συμπληρώσετε αυτά τα στοιχεία, κάντε κλικ στο κουμπί υποβολής.

Αυτό είναι όλο. Θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη ότι η αίτησή σας για σύνδεση του Aadhaar και του Voter ID έχει εγγραφεί με επιτυχία.

Μέσω αποστολής SMS

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε την ταυτότητα εκλογέα σας με την κάρτα σας Aadhaar στέλνοντας ένα SMS μέσω του εγγεγραμμένου αριθμού σας. Γράψτε το SMS στην ακόλουθη μορφή:

ECILINKΑριθμός ταυτότητας ψηφοφόρου.Αριθμός κάρτας Aadhaar και στείλτε το στο 166 Ή 51969.

Μέσω Τηλεφώνου

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το δελτίο ταυτότητας ψηφοφόρου με το Aadhaar καλώντας τον ειδικό αριθμό που έχει ορίσει η κυβέρνηση. Μπορείς να καλέσεις 1950 τις καθημερινές μεταξύ 10:00 π.μ. και 5:00 μ.μ και πείτε την ταυτότητα ψηφοφόρου σας και τα στοιχεία της κάρτας Aadhaar για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση.

Μέσω Αξιωματικών Επιπέδου Θαλάμου

Τέλος, η κάρτα Aadhaar και η ταυτότητα ψηφοφόρου μπορούν επίσης να συνδεθούν εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να το κάνετε υποβάλλοντας μια αίτηση στον αντίστοιχο Υπεύθυνο Επιπέδου Περιπτέρου (BLO).

Εναλλακτικά, τα κέντρα e-Seva του Aadhaar, καθώς και τα Κέντρα Διευκόλυνσης Ψηφοφορέων, θα πραγματοποιήσουν επίσης μια έρευνα για τη συλλογή αυτών των δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση του Aadhaar και της ταυτότητας ψηφοφόρων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τοπικό σας εκλογικό γραφείο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις έρευνες.

Ελέγξτε την κατάσταση της σύνδεσης αναγνωριστικού ψηφοφόρου Aadhaar

Μόλις υποβάλετε την αίτηση για να συνδέσετε την ταυτότητα ψηφοφόρου και την κάρτα Aadhaar, μπορείτε να ελέγξετε την κατάστασή της ξανά διαδικτυακά στον ιστότοπο του NVSP. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του NVSP.

2. Κάντε κλικ στο «Παρακολούθηση κατάστασης εφαρμογής».

3. Στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό αναφοράς που θα αποσταλεί στον αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στην «Κατάσταση παρακολούθησης».

4. Αφού εισέλθετε, θα δείτε μια ειδοποίηση ότι το καταχωρισμένο αίτημα υποβάλλεται σε επεξεργασία.

5. Εάν είναι επιτυχής, μπορείτε επίσης να πάτε στον επίσημο Ιστοσελίδα UIDAI για να επαληθεύσετε εάν η κάρτα σας Aadhaar είναι συνδεδεμένη με ταυτότητα ψηφοφόρου.

Αυτοί ήταν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνδέσετε την ταυτότητα εκλογέα σας με την κάρτα σας Aadhaar χωρίς καμία ταλαιπωρία. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα να συνδέσετε αυτά τα δύο, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια!

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse, ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar