5 ακόμη τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας για την άνοιξη

0
5 ακόμη τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας για την άνοιξη

Με τα πρώτα σημάδια της άνοιξης ορατά, οι σκέψεις συχνά στρέφονται στον ανοιξιάτικο καθαρισμό και την ενημέρωση των σπιτιών μας. Μόνο μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τη διαφορά και δεν χρειάζεται να είναι μια σημαντική οικονομική επένδυση.

1. Αναδιάταξη

Ένα από τα πιο απλά κόλπα, αν και συχνά το πιο αποτελεσματικό: αναδιατάξτε τα έπιπλά σας. Αλλάξτε τον καναπέ σε έναν άλλο τοίχο και δώστε στον εαυτό σας μια εντελώς νέα προοπτική. Θα μπορούσατε ακόμη και να μετακινήσετε πράγματα από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Όπως ακριβώς έχετε χριστουγεννιάτικα στολίδια που βγαίνουν μόνο για λίγες εβδομάδες το χρόνο, θα μπορούσατε να κοιτάξετε να έχετε ένα σετ ανοιξιάτικων αξεσουάρ.

2. Διατήρηση

Το να έχετε ένα καλό ξεκαθάρισμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη χρονιά και αυτό σηματοδοτεί μια καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια βασική συντήρηση και συντήρηση. Ένας οπτικός έλεγχος της ιδιοκτησίας σας μέσα και έξω είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Πίστωση εικόνας

Αυτό μπορεί να είναι πράγματα όπως το βάψιμο κουφωμάτων ή μεγαλύτερες εργασίες όπως η αντικατάσταση διπλών υαλοπινάκων. Για διπλά τζάμια, η Firmfix με βάση το Evesham μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλές και προσφορές.

3. Φέρτε το εξωτερικό μέσα

Ένας άλλος λόγος για να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε νέα παράθυρα είναι ότι αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε την άποψή σας και να αφήσετε το φως να πλημμυρίσει το σπίτι σας. Για διπλά τζάμια Evesham έχει πολλούς αξιόπιστους προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένου του Firmfix.

4. Ντύστε το τραπέζι σας

Κάντε το τραπέζι σας ένα αξιόλογο σημείο εστίασης προσθέτοντας λουλούδια ή τραπεζομάντιλα για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό κεντρικό στοιχείο στο δωμάτιο. Αυτό μπορεί να είναι να αναδείξετε την καλύτερη πορσελάνη ή απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα απλό βάζο για να εμφανίσετε μερικά κομμένα λουλούδια.

5. Το χρώμα σκάει

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την άνοιξη είναι όλα τα έντονα χρώματα που βλέπουμε να αναδύονται από τους μονόχρωμους χειμερινούς μήνες, και αυτό μεταφράζεται και στα σπίτια μας. Σκεφτείτε πού μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος, όπως μερικά μαξιλάρια ή μερικά όμορφα διακοσμητικά σερβίτσια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα και στον χώρο σας.

Περιοδικό Good Homes έχει μερικές ακόμη ιδέες για το πώς να τακτοποιήσετε το σπίτι σας αυτή την άνοιξη.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον προγραμματισμό προτού ξεκινήσετε την ενημέρωση, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Καθώς πλησιάζουν οι καλοκαιρινοί μήνες, μπορεί να θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο έξω, οπότε μην ξεχνάτε τον κήπο σας όταν σχεδιάζετε και, στη συνέχεια, φροντίστε να αφήσετε χρόνο για να τα απολαύσετε όλα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar