7 λόγοι για να αγοράσετε ασύρματα ακουστικά UGREEN HiTune X6 ANC

1
7 λόγοι για να αγοράσετε ασύρματα ακουστικά UGREEN HiTune X6 ANC

Για κάθε ακουστικόφιλο, τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία είναι η ποιότητα του ήχου, η ακύρωση θορύβου, η καθυστέρηση και η εφαρμογή του αξεσουάρ ενώ το φοράτε. Όσον αφορά τα ασύρματα ακουστικά, οι διαθέσιμες επιλογές αυτές τις μέρες με αυτές τις δυνατότητες κοστίζουν πολύ υψηλότερα από τις άλλες. Τι γίνεται όμως αν πω ότι υπάρχει μια επιλογή που προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες μεταξύ πολλών άλλων και εξακολουθεί να είναι προσιτή. Λοιπόν, το προϊόν για το οποίο μιλάμε είναι τα ασύρματα ακουστικά UGREEN HiTune X6 ANC.

UGREEN HiTune X6 Λόγοι για αγορά

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτά τα ακουστικά της UGREEN διαθέτουν όλες τις πιο πρόσφατες και χρήσιμες λειτουργίες για καλύτερη εμπειρία ήχου και αυτό σε προσιτή τιμή. Λοιπόν, ας συζητήσουμε λεπτομερώς αυτές τις δυνατότητες και ας μάθουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ακουστικά HiTune X6 από την UGREEN.

Άνετη εφαρμογή

Ο σχεδιασμός οποιουδήποτε ακουστικού ή ακουστικού είναι μια πολύ σημαντική πτυχή. Μιλώντας για τα ακουστικά HiTune X6 της UGREEN, αυτά είναι μικρά σε μέγεθος, ελαφριά και διαθέτουν καλύτερη εργονομία από τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτά έχουν μεταλλικό φινίρισμα, ώστε να μην υπάρχουν μουτζούρες δακτυλικών αποτυπωμάτων στα ακουστικά.

Τα ακουστικά έχουν μαλακά μπουμπούκια σιλικόνης για άνετη εφαρμογή και μπορείτε να τα φοράτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτά εμποδίζουν τη διαρροή μουσικής ή οποιουδήποτε ήχου λόγω της εφαρμογής. Η εφαρμογή των ακουστικών είναι επίσης πολύ ασφαλής, ώστε όταν τρέχετε ή κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, δεν θα πέσουν έξω. Επιπλέον, υπάρχουν τρία ζεύγη επιπλέον ακουστικών μέσα στο κουτί.

Τέλος, τα ακουστικά διαθέτουν επίσης προστασία από πιτσίλισμα νερού κατά τη διάρκεια αθλημάτων και προπονήσεων με βαθμολογία IPX5.

Ποιότητα ήχου

Ερχόμαστε τώρα στο πιο σημαντικό κομμάτι, την ποιότητα του ήχου. Τα ακουστικά διαθέτουν μονάδα ηχείου DLC (Diamond-Like Carbon) που διαθέτει δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 10 mm. Αυτά λοιπόν προσφέρουν έναν εξαιρετικό ήχο με πιο πλούσια λεπτομέρεια και με χαμηλή παραμόρφωση, που φαίνονται πιο φυσικά.

Το ηχείο DLC έχει ορισμένες ιδιότητες υψηλών επιπέδων σκληρότητας που μοιάζουν με διαμάντια και χαμηλών επιπέδων τριβής. Έτσι, το διάφραγμα των ακουστικών είναι πιο σκληρό από το διαμάντι και αυτή η σκληρότητα επιτρέπει στα ακουστικά να παράγουν κρυστάλλινη μουσική υψηλής συχνότητας. Μια άλλη ιδιότητα του διαφράγματος DLC είναι η χαμηλή τριβή που παρέχει μια ομαλή εμπειρία ακρόασης στους χρήστες.

Τα ακουστικά υποστηρίζουν και τους δύο κωδικοποιητές ήχου AAC/SBC για να προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, διαθέτουν μπάσα υψηλής ανάλυσης για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ήχου για τους λάτρεις της μουσικής.

Ακύρωση θορύβου για κλήσεις και μουσική

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό των ακουστικών στις μέρες μας. Χωρίς την κατάλληλη ακύρωση θορύβου, ούτε μπορείτε να απολαύσετε μουσική ούτε να δέχεστε κλήσεις. Ευτυχώς, το HiTune X6 είναι ένα από τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου που είναι διαθέσιμα επειδή προσφέρουν 35dB Dual ANC. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εξαλείψουν έως και 35dB του εξωτερικού θορύβου για πραγματικά καθηλωτικό ήχο. Αυτά έχουν μια σφιχτή σφράγιση που εμποδίζει αποτελεσματικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, για τη λήψη κλήσεων, αυτές μειώνουν κατά 90% τον εξωτερικό θόρυβο κατά τη χρήση 6 μικροφώνων ENC (περιβαλλοντικής ακύρωσης θορύβου). Είναι ενδιαφέρον ότι αυτά έρχονται με RCV (πραγματική καθαρή φωνή) 4.0, η οποία είναι μια τεχνολογία μείωσης θορύβου περιβάλλοντος που αναπτύχθηκε από τη Realtek και μπορεί ακόμη και να ελαχιστοποιήσει τον θόρυβο του ανέμου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων.

50ms Χαμηλή καθυστέρηση

Τα περισσότερα ακουστικά αυτές τις μέρες έχουν προβλήματα λανθάνοντος χρόνου, ειδικά όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε βίντεο. Αλλά τα HiTune X6 είναι η εξαίρεση καθώς έρχονται με 50ms χαμηλή καθυστέρηση. Έτσι, ενώ παίζετε παιχνίδια σε κινητά ή παρακολουθείτε βίντεο, αυτά μπορούν να κάνουν συγχρονισμό σε πραγματικό χρόνο και δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε καμία μετάδοση ήχου-βίντεο.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση

Εδώ έρχεται μια άλλη πολύ σημαντική πτυχή των ακουστικών Bluetooth – η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απροσδόκητα, παρά το γεγονός ότι προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες, το HiTune X6 μπορεί να προσφέρει 26 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που είναι ο χρόνος αναπαραγωγής τους σε συνδυασμό με τη θήκη. Διαφορετικά, μπορείτε να έχετε 6 ώρες χρόνου αναπαραγωγής σε κανονική λειτουργία και 5,5 ώρες χρόνου αναπαραγωγής σε λειτουργία ANC, κάτι που είναι πραγματικά υπέροχο.

Επιπλέον, αυτά τα ακουστικά διαθέτουν υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Έτσι, με 10 λεπτά φόρτισης, έχετε χρόνο αναπαραγωγής 1 ώρας και μπορείτε να φορτίσετε πλήρως τη θήκη τους σε 2 μόλις ώρες.

Αγγίξτε Στοιχεία ελέγχου

Τα ακουστικά HiTune X6 ANC διαθέτουν επίσης χειριστήρια αφής, τα οποία είναι αρκετά χρήσιμα όταν ταξιδεύετε και σε σενάρια όταν δεν θέλετε να βγάλετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη σας.

Ακολουθούν ορισμένα χειριστήρια αφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο HiTune X6:

  • Πατήστε για 1 δευτερόλεπτο για εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας ANC και Κανονικής λειτουργίας.
  • Πατήστε για 2 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε έναν φωνητικό βοηθό ή να απορρίψετε μια κλήση.
  • Ένα πάτημα για Αναπαραγωγή/Παύση ή Απάντηση/Τερματισμός κλήσεων.
  • Πατήστε δύο φορές στο αριστερό/δεξιό ακουστικό για Μείωση/Αύξηση έντασης.
  • Τριπλό πάτημα στο αριστερό/δεξιό ακουστικό για το Προηγούμενο/Επόμενο κομμάτι.
  • Πατήστε τέσσερις φορές για εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας Κανονική και Χαμηλή καθυστέρηση.

Εύκολο στη ρύθμιση

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το HiTune X6 είναι αρκετά εύκολο να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας σύνδεση Bluetooth με τις περισσότερες συσκευές, όπως iPhone, τηλέφωνα Android, tablet, iPad, Macbook, φορητούς υπολογιστές Windows και άλλες συσκευές με δυνατότητα Bluetooth.

Μόλις αυτά συνδεθούν σε μια συσκευή, μπορείτε να τα επανασυνδέσετε αμέσως ανοίγοντας απλώς τη θήκη. Αυτά διαθέτουν υποστήριξη Bluetooth 5.1 για σταθερή και μεγάλης εμβέλειας ασύρματη σύνδεση.

Τιμή και προσφορά HiTune X6

Αυτοί λοιπόν ήταν οι καλύτεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να προτιμήσετε τα ακουστικά HiTune X6 ANC της UGREEN. Τα ακουστικά διατίθενται στην τιμή των 69,99 $, αλλά μπορείτε να τα αποκτήσετε σε μια τιμή μειωμένη τιμή 39,39 $. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα 28HITUNEX6 για να λάβετε έκπτωση 28% και ένα κουπόνι 11 $ στο Amazon για να λάβετε συνολικά έκπτωση 30 $ στο ταμείο. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι 08 Ιανουαρίου 2022. Μπορείτε να ελέγξετε το UGREEN HiTune X6 προσφορά στο Amazon εδώ.

Από το 2012, η ​​UGREEN προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που κυμαίνονται από συσκευές φόρτισης, αξεσουάρ τηλεφώνου και υπολογιστών μέχρι αξεσουάρ σπιτιού και αυτοκινήτου. Από τότε έχει εξελιχθεί σε μια επωνυμία την οποία εμπιστεύονται περισσότεροι από 40 εκατομμύρια χρήστες σε 100+ χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα νέα ακουστικά HiTune X6 από την εταιρεία είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην εξέλιξη των ακουστικών ANC με στόχο να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης με έμπειρη μηχανική ήχου, και αυτό επίσης χωρίς να καίει μια τρύπα στην τσέπη του καταναλωτή.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε για στιγμιαία τεχνολογικά νέα στο ειδήσεις Google ή για συμβουλές και κόλπα, κριτικές smartphone και gadget, εγγραφείτε Ομάδα Telegram GadgetsToUse, ή για τα πιο πρόσφατα βίντεο κριτικών εγγραφείτε Κανάλι στο YouTube GadgetsToUse.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar